Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Viral Kes Remaja Hilang Dah Balik Rumah, Bila Ditanya, Jawapan Diberi MENGEJUTKAN !!!

| November 15, 2017 | 0 Comments

Viral Kes Remaja Hilang Dah Balik Rumah, Bila Ditanya, Jawapan Diberi MENGEJUTKAN !!! | SIAKAP KELL – Muar:Seorang remaja perempuan berusia 13 tahun yang dilaporkan hilang Jumaat lalu, didakwa telah pulang dengan selamat bertemu keluarganya awal pagi tadi.

Perkara itu disahkan Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Zaharudin Rasip yang memaklumkan pelajar dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Sungai Abong itu telah pulang ke pangkuan keluarganya pada jam 2pagi tadi.

“Berdasarkan laporan daripada keluarga, tiada sebarang kecederaan ditemui terhadap remaja terbabit dan kita mengesahkan ia tiada kaitan unsur jenayah dalam kejadian ini.

“Malah, remaja berkenaan juga dipercayai keluar bersiar-siar dengan rakannya di sekitar Muar dan Melaka sejak dia keluar rumah Jumaat lalu. Polis mengandaikan kes ini selesai,” katanya ketika dihubungi.

Terdahulu, Sinar Harian melaporkan seorang remaja tingkatan satu dilaporkan hilang selepas memaklumkan kepada keluarga untuk ke rumah rakan sekolahnya bagi membuat tugasan sekolah.

Kredit : EBerita

Tags: , , , ,

Category: Budak Sekolah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *