Wanita Bersetuju Menceritakan Pengalaman Di Pukau. “Sedar2, I Tak Pakai Baju & Cecair Putih Ada Di…” MENGEJUTKAN !!!

| September 10, 2017 | 1 Comment

Wanita Bersetuju Menceritakan Pengalaman Di Pukau. “Sedar2, I Tak Pakai Baju & Cecair Putih Ada Di…” MENGEJUTKAN !!! | Seorang Wanita akhirnya bersetuju untuk menceritakan pengalamannya telah dipukau oleh seorang lelaki. Anehnya dia langsung tak ingat wajah lelaki itu, apa yang dia ingat hanyalah berkepala botak & naik kereta wira.

NASIHAT ORANG-ORANG TUA
Nasihat orang tua kepada kanak-kanak agar tidak bercakap dengan orang yang tidak dikenali, bukan sahaja perlu diikuti pada waktu itu sahaja. Namun sehingga ke dewasa, kita perlu amalkan terutamanya golongan wanita.

Viral di laman Twitter baru-baru ini, kes seorang wanita dirogol oleh lelaki yang tidak dikenali kerana mangsa telah dipukau dan hanya menyedari apa yang berlaku setelah mendapati dirinya berada di tempat yang tidak sepatutnya.

CERITA SEBENAR DARI MANGSA PUKAU
Menurut Khairul (@TOKhairul), kes itu merupakan kes kedua yang dipernah didengarnya sebelum ini seperti mana yang diceritakan oleh mangsa. “Ini kali kedua aku dengar kes rogol pukau dari mangsa sendiri. I don’t think we can educate demons anymore. Take care girls, jangan keluar malam bersendirian,” tweetnya.

Menurut wanita yang tidak didedahkan identitinya itu berkata, kejadian itu berlaku dua tahun yang lalu ketika dia berusia 26 tahun. Jelasnya, dia hanya menyedari dirinya dirogol setelah mendapati dirinya tidak memakai baju dan di atas perutnya terdapat banyak cecair putih.

Golongan wanita dinasihatkan sentiasa berhati-hati dan sentiasa berteman bila berada di luar bagi mengelakkan kes seumpama ini berlaku.

Sumber: Terengganu Times

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Kisah Dunia

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Adam says:

    …elok la 2..mne tknya.. Iman pn tk berape ada.. doa dh tn2 jauh Panggang dri api…cara hdp moden knn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *