Loading...

Zizan Hampir Terlibat Dengan Satu Pergaduhan Yg Aknirnya Membawa Kpd…MENGEJUTKAN !!!

| August 6, 2017 | 0 Comments

Zizan Hampir Terlibat Dengan Satu Pergaduhan Yg Aknirnya Membawa Kpd…MENGEJUTKAN !!!| Manakah Zizan Razak menghilang setelah lama seakan diam sepi?. Khabarnya kini beliau sedang sibuk mempromosikan filem terbaru beliau yang akan keluar tidak lama lagi, Abang Long Fadil 2 yang akan mula berada di pawagam bermula 24 Ogos ini.

Ada tak korang tengok, satu video yang berdurasi 4 minit 30 saat telah tular di media sosial , dimana Zizan hampir terlibat dalam satu pergaduhan yang terjadi ketika beliau diundang untuk membuat ‘food testing’ di salah sebuah production.

” Lepas ni I akan join mana – mana gangster yang ada cable kuat dekat belakang, kalau jadi lagi kes macam ni I akan settle dengan cepat” Insiden pergaduhan tersebut terjadi akibat salah faham antara krew-krew yang berada disitu. Zizan yang turut sama berada di lokasi tersebut cuba untuk meleraikan pergaduhan tersebut.

Rupa-rupanya kejadian tersebut adalah satu ‘prank’ yang sengaja dibuat oleh produksi untuk melihat reaksi Zizan Razak. Ketika ditanya reaksi Zizan mengenai insiden tersebut, ” I hope dorang bertumbuk tapi tak, sebab dah dekat tadi…Tapi I tetap kena control macho’ Ujarnya sambil berseloroh. Sehingga kini video tersebut telah ditonton oleh hampir 90 Ribu penonton di laman YouTube beliau

Loading...

VIDEO ZIZAN KENA PRANK

Sumber: Kaki Share

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *