Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gadis 21 Thn Terkejut Jumpa Telefon Tersembunyi Rakam Mandi. Setelah Siasat, Rupa2nya..MENGEJUTKAN !!!

| August 6, 2017 | 0 Comments

Gadis 21 Thn Terkejut Jumpa Telefon Tersembunyi Rakam Mandi. Setelah Siasat, Rupa2nya..MENGEJUTKAN !!! | Tidak ada kata yang boleh digambarkan betapa ‘sakit’nya seorang lelaki bergelar bapa ini. Seorang lelaki warga Malaysia berumur 48 tahun baru-baru ini dihukum penjara kerana merakam anak kandungnya yang sedang mandi. Kejadian berlaku di sebuah flat di Singapura.

Gambar Hiasan: Sumber Google Images

Menurut laporang Straits Times, anak perempuan yang berumur 21 tahun tinggal bersama ayahnya di rumah tersebut. Pada hari kejadian, anak perempuannya itu sedang mandi dan terkejut apabila dia menyedari sebuah telefon dilekat pada bawah sinki tandas.

Setelah diperiksa, dia menyedari telefon berkenaan sedang dalam mod merakam. Gadis tersebut memberhentikan rakaman tersebut dan memeriksa galeri video untuk melihat video yang ada di dalam telefon bimbit tersebut.

Ketika itu dia menyedari beberapa video dirinya yang berbogel ketika mandi. Selain itu ada juga rakaman bapanya sedang membetulkan kedudukan telefon bimbit berkenaan. Setelah membuang segala rakaman video dirinya, gadis itu dengan berani bersemuka dengan bapanya.

Akhirnya setelah didesak, bapanya itu telah mengaku tindakan kejinya itu. Malah lebih memeranjatkan lagi dia telah merakam video anaknya mandi itu selama lebih dua minggu. Dia juga mengaku menyimpan lebih 20 video anaknya yang sedang mandi di gajet yang lain. Video tersebut adalah untuk simpanannya sendiri.

Bengang dengan tindakan bapanya yang tidak bertanggungjawab itu, gadis tersebut bertindak keluar dari rumah tersebut dan tinggal bersama kawannya. Namun bapanya yang tidak berasa sedikit malu atas perbuatan tersebut telah pergi mencari anaknya itu dan mengugut akan membunuh diri.

Anak perempuannya itu telah membuat laporan polis dan bapanya kemudian telah ditangkap pada hari yang sama.

Sumber: Suara Channel

Tags: , , ,

Category: Jenayah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *