Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Remaja Berkumpul & Bergaduh Di Ipoh. Seolah2 Menjadi Permainan. Saksikan Salah Seorang Kena Belasah Teruk..!!!

| July 16, 2017 | 0 Comments

Remaja Berkumpul & Bergaduh Di Ipoh. Seolah2 Menjadi Permainan. Saksikan Salah Seorang Kena Belasah Teruk..!!!| Di petik dari laman facebook Kaki Share TV yang telah memaparkan sekumpulan besar Remaja yang dipercayai telah berkumpul di Ipoh Parade & telah menjadikan Pergaduhan 1 lawan 1 sebagai hiburan buat mereka.

Apabila dua orang sedang bergaduh kawan-kawan yang lain mula bersorak di belakang seolah-olah menjadi hiburan & trend bagi mereka. Gelaja ini bukan sahaja penglibatan daripada pelajar lelaki,malah juga dilihat penglibatan oleh remaja-remaja wanita. Beru-baru ini Malaysia telah digemparkan oleh kes-kes pukul & buli sehingga mengakibatkan mangsa meninggal dunia.

Tidak mustahil gejala ini jika tidak dibendung dari sekarang, perkara-perkara buruk mungkin berlaku pada anak-anak kita kelak. Salah seorang remaja yang bergaduh ini juga kelihatan dipukul sangat teruk sehingga tidak berbangun. Saksikan sendiri.

VIDEO REMAJA BERGADUH

Sumber: Kaki Share TV

Tags: , , , , ,

Category: Budak Sekolah

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *