Loading...

[Video] Viral Pergaduhan Di Parking Downtown Reko, Kajang Malam Tadi. Punca Kejadian Masih Disiasat !!!

| June 16, 2017 | 0 Comments

[Video] Viral Pergaduhan Di Kawasan Parking Downtown Reko, Kajang Malam Tadi. Punca Kejadian Masih Disiasat !!!| Satu rakaman video telah menjadi tular di media sosial hari ini. Rakaman video yang berdurasi 3 Minit 17 Saat itu menunjukkan satu pergaduhan besar dikalangan pengunjung di Down Town Reko, Kajang, Selangor.

Insiden itu kelihatan sangat panas melibatkan beberapa orang lelaki & juga pasukan Rela yang dipercayai menjaga kelancaran parking di kawasan tersebut. Kekecohan juga berlaku diantara beberapa orang wanita & juga kelihatan Rela wanita cuba untuk meleraikan keadaan tegang itu.

Dikhabarkan oleh pengguna FB bahawa kejadian itu berpunca dari salah faham parking yang penuh. Walaubagaimanapun punca sebenar kejadian masih lagi disiasat. Bulan Ramadhan yang mulia ni bawak-bawaklah bersabar dan berbincang dalam apa jua masalah yang kita hadapi. Sesungguhnya perkelahian,pergaduhan tidak akan menyelesaikan masalah.

Loading...

Saksikan sendiri rakaman video di bawah.

Video Pergaduhan Di Downtown Reko. Punca Kejadian Tak Dapat Dipastikan Lagi. Klik Wab Site Kami untuk Berita: wartawanjalanan.com

Posted by Wartawan jalanan on Thursday, June 15, 2017

Sumber: Wartawan Jalanan

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *