Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

[VIDEO] Seorang Lelaki Telah Mengambil Langkah Mudah Memilih Untuk Mati Digilis Keretapi. Namun Kejadian Ini Membuatkan Dia MALU !!!

| May 7, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Seorang Lelaki Telah Mengambil Langkah Mudah Memilih Untuk Mati Digilis Keretapi. Namun Kejadian Ini Membuatkan Dia MALU !!!| Seorang lelaki yang mengalami tekanan jiwa dengan pelbagai masalah dunia telah nekad untuk membunuh diri. Mahu terjun dari tempat tinggi, dia gayat. Mahu terjun ke laut, dia tidak pandai berenang. Akhirnya dia telah nekad untuk membunuh diri di stesen keretapi supaya dilenyek keretapi untuk terus mati tanpa merasa sakit yang panjang (pendapatnya).

Kamera cctv yang dipasang di stesen ini telah sempat merakam aksinya yang menyorok di belakang dinding sebelum terus terjun ke landasan keretapi apabila keretapi sudah mula menghampirinya. Kapten gerabak sangat terkejut dengan kemunculannya yang tiba-tiba lantas mengaktifkan siren kecemasan. Lelaki itu dilihat betul-betul berada dibawah keretapi. Namun apa yang peliknya, dia langsung tidak mengalami kecederaan. Ini kerana dia telah bernasib baik kebetulan berada dikawasan kosong di bawah gerabak. Orang ramai turut panik melihat dia terjun di bawah keretapi. Tetapi malang nasibnya apabila perancangan membunuh dirinya tidak berjaya apabila dia masih lagi hidup & sihat selepas terjun ke landasan keretapi. Oleh sebab malu yang tak tertanggung, dia cepat-cepat bangun & terus melarikan diri.

Cubaan membunuh diri yang mengejutkan, kesudahannya di luar jangkaan!

Posted by Inspirasi Kehidupan on Saturday, May 6, 2017

Sumber Video: Inspirasi Kehidupan

Tags: , , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *