[VIDEO] Netizen Rakam Penghargaan Buat Abang Polis Trafik & Abang Baju Kuning. Pertolongan Mereka Membawa 1000 MAKNA !!!

| May 12, 2017 | 0 Comments

Netizen Rakam Penghargaan Buat Abang Polis Trafik & Abang Baju Kuning. Pertolongan Mereka Membawa 1000 MAKNA !!!| Viral di media sosial apabila tersebarnya satu rakaman video ada sebuah kereta yang telah rosak ditengah jalan & di tengah panas. Kejadian berlaku di Gopeng, Perak dimana seorang anggota polis trafik dilihat mengerah keringat membantu menolak kereta tersebut ketepi.

Didalam kepayahan abang polis trafik tadi, muncul seorang lagi manusia berhati mulia datang sama-sama meringankan beban abang polis tadi dengan menolak kereta itu bersama-sama. Netizen yang berada berhampiran telah bertindak merakamkan kejadian ini & rakaman ini telah pun menjadi viral. Semoga abang polis & abang baju kuning ini mendapat keberkatan dunia & akhirat.

Terima kasih kepada anggota trafik yang bermurah hati memberi bantuan kepada sebuah kereta yang mengalami kerosakan di tengah jalan. Lokasi : Jalan Gopeng, Ipoh.

Posted by Wiki Rakyat on Wednesday, May 10, 2017

Sumber:WikiRakyat

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *