Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Remaja Lelaki 14Tahun Nekad lapor Polis Apabila Teman Wanitanya 15Tahun Cuba MEMPERK0SANYA Sampai Berdarah… !!!

| May 18, 2017 | 0 Comments

Remaja Lelaki 14Tahun Nekad lapor Polis Apabila Teman Wanitanya 15Tahun Cuba MEMPERK0SANYA Sampai Berdarah… !!!| Seorang remaja perempuan berusia 15 tahun terpaksa ditahan pihak polis selepas didakwa cuba mero#gol teman lelakinya yang di kenali sebagai rizal dan remaja perempuan di kenali sebagai Husna itu didakwa telah menca#bul kehormatan kekasihnya.

Sekadar Gamabr Hiasan.

Rizzal yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan kacak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai Polis Bontang, Kalimantan, Indonesia pada malam kemarin. Menurut laporan Menado.com dimaklumkan pada awalnya Husna telah mengajak mangsa untuk berjalan-jalan sebelum pulang ke rumah Husna ketika orang tuanya tiada di rumah.

Setibanya di rumah, Husna telah mengajak mangsa untuk berbual-bual di dalam rumahnya, mangsa yang tidak tahu niat sebenar Husna mengikut saja kehendak kekasihnya itu. Ketika berbual, Husna cuba mer#aba-rab#a mangsa sehinga ke bahagian sul#it, namun mangsa cuba melawan dan menghentikan kelakuan kekasihnya itu. Namun Husna semakin menjadi-jadi sehingga memaksa mangsa untuk membuka seluar.

Katanya dalam kejadian itu mangsa dan Husna sempat tarik menarik seluar hingga kemaluannya terluka dan berdarah akibat terkena zip seluar. Rizal berjaya melarikan diri dan melaporkan kejadian itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis. Ketua Polis Daerah Bontang, Rolly mengatakan, berdasarkan siasatan awal, Husna sempat membuka baju Rizal dan memaksanya untuk melakukan hubungan inti#m tapi tidak berjaya kerana Rizal melawan, katanya.

Sumber:SuperKiram

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Category: Kisah Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *