Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Murid Tahun 6 Beritahu Ayah Tak Mahu Ke Sekolah Kerana Bergaduh Dengan Kawan. Akhirnya Di Temui Terbaring Di… NGERI !!!

| May 22, 2017 | 0 Comments

Murid Tahun 6 Beritahu Ayah Tak Mahu Ke Sekolah Kerana Bergaduh Dengan Kawan. Akhirnya Di Temui Terbaring Di… NGERI !!!| MURID Tahun 6 Sekolah Kebangsaan (SK) Sri Andalas, Klang cedera di kepala dan retak tulang leher selepas terjun dari tingkat tiga bangunan sekolah, hari ini. Dalam kejadian 7.20 pagi itu, mangsa ditemui terbaring di kaki lima oleh guru.

Ketua Polis Daerah Klang Selatan Asisten Komisioner Alzafny Ahmad berkata, murid itu segera dibawa ke Hospital Tengku Ampuan Rahimah (HTAR) Klang, bagi mendapatkan rawatan. “Siasatan awal mendapati mangsa tidak hadir ke sekolah selama tiga hari sejak Rabu lalu kerana mengalami sakit telinga.

“Mangsa turut memaklumkan kepada bapanya dia tidak mahu ke sekolah hari ini kerana tiada persefahaman dengan rakan sekelas,” katanya. Alzafny berkata, sebelum kejadian, mangsa berada di kelas di tingkat tiga bangunan sekolah. Beliau berkata, mangsa kemudian diarahkan pengawas turun ke dewan bagi sesi perhimpunan tetapi memberitahu akan turun kemudian.

Menurutnya, siasatan menemui terdapat satu kerusi di koridor bertentangan kelas dipercayai digunakan mangsa untuk terjun. “Mangsa mengalami kecederaan di kepala dan retak tulang leher tetapi stabil dan sedar. “Motif kejadian masih disiasat dan tiada sebarang unsur jenayah,” katanya.

Sumber:Harian Metro

Tags: , ,

Category: Kisah Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *