Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jejaka 22 Tahun Dilihat Selalu Bersama Wanita Cantik Ini. Hubungan Jejaka Dengan Wanita Cantik Ini Jika DiKetahui Umum Sangat MENGEJUTKAN !!!

| May 18, 2017 | 0 Comments

Jejaka 22 Tahun Dilihat Selalu Bersama Wanita Cantik Ini. Hubungan Jejaka Dengan Wanita Cantik Ini Jika DiKetahui Umum Sangat MENGEJUTKAN !!!| Liu Yelin merupakan seorang ibu di China yang berusia 49 tahun. Namun, sekiranya anda melihat beliau, pasti anda tidak sangka dia sudah hampir mencecah 50 tahun. Malah, orang selalu salah anggap dia sebagai teman wanita anak lelakinya yang berusia 22 tahun.

Tanpa kedut yang ketara di wajahnya serta badan yang sangat sihat, Liu sentiasa memukau orang ramai dengan kecantikannya. Disebabkan hal ini, ramai orang ingin tahu apakah rahsianya.Malah, senaman kegemarannya ialah berenang di luar dalam musim sejuk. Dia juga pernah berenang merentasi Sungai Yangtse di China dan Sungai Han di Korea Selatan.

Tahun lepas, dia telah berenang daripada Pulau Pinang ke Selat Melaka dalam masa 4 jam sahaja! Jarak antara kedua tempat itu ialah hampir 7 batu jauhnya!Jadi, bagi semua yang ingin kekal awet muda, bolehlah mengamalkan rahsianya ini. Jika anda rasa mahu putus asa, ingat sahaja moto hidup Liu. Jika anda rasa anda kelihatan kasar, itu mungkin kerana anda tidak cukup berpeluh lagi.

Sumber:EraBaru

Tags: , , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *