Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

[VIDEO] Rakaman Detik Mencemaskan Seorang Penunggang Motorsikal Apabila Sebuah Kereta TIBA-TIBA… !!!

| April 23, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Rakaman Detik Mencemaskan Seorang Pemandu Motorsikal Apabila Sebuah Kereta TIBA-TIBA… !!! | Sorang penunggang motorsikal telah memuat naik video rakamannya semasa sedang menunggang motorsikal di highway. Rakaman sedemikian boleh dijadikan sebagai bahan bukti sekiranya berlaku sebarang kecelakaan di jalan raya.

Rakaman menunjukkan sebuah kereta yang telah menukar lorong secara melulu tanpa menghiraukan pengguna jalan raya yang lain. Mangsa yang paling berisiko adalah para penunggang motorsikal & cenderung untuk mendapat kecederaan lebih parah sekiranya berlaku kemalangan.

Penunggang tersebut kelihatan sangat marah & tidak berpuas hati dengan sikap pemandu kereta tersebut kerana dilihat cuai & hanya mementingkan diri sendiri. Dia menunjukkan kemarahannya dengan mengetuk cermin sisi kereta tersebut. diharapkan dengan itu pemandu kereta telah sedar & akan cuba untuk mengubah kepada cara pemanduan yang lebih berhemah pada masa akan datang.

Sumber: Media buy2u

Tags: , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *