Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Konflik Suami Jatuh Cinta Dengan Adik Ipar Hanya Kerana Isterinya Tak Pandai… Apa Ni !!!

| April 23, 2017 | 1 Comment

Konflik Suami Jatuh Cinta Dengan Adik Ipar Hanya Kerana Isterinya Tak Pandai… Apa Ni !!!| Siakapkell –  Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Saya sayang keluarga saya. Saya mempunyai isteri yg sangat baik dan mempunyai seorang anak perempuan yg comel. Permasalahan saya ini ialah isteri sy tak pandai untuk memandu kereta.

JATUH HATI PADA ADIK IPAR SENDIRI

Selama 5 tahun ni, Boleh dikatakan isteri balik keja dan ambil anak sekolah di lakukan oleh adik ipar saya (adik perempuan isteri saya) yang satu arah yg sama semasa kerja. Saya selalu diarahkan kerja outstation. Di pendekkan cerita saya telah “jatuh cinta” pada adik ipar saya itu kerana terlalu banyak budi yg tak boleh di balas dgn kata-kata.

Saya rasa mungkin dia tau perasaan saya pada dia. Ni saya jela yang agak sebab saya belom cuba tanya dia. Dia banyak membantu saya, isteri dan anak. Lagipun saya kasihan kan dia kerana dia adalah seorang janda. Apa perlu saya buat? Saya masih sayang keluarga saya sangat.

Sumber:KRT 

Tags: , ,

Category: Kisah Masyarakat

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ian says:

    Carikan adik ipar awak tu jodoh..lg bnyk pahala awak..pasal Bini xtau drive,daftar La utk dptkn lesen..xkn xboleh pikir perkara begini.. Jgn sempitkn pikiran awak hanya sebb nafsu..klau adik ipar awak cantik,means Bini awak 10x ganda lagi cantik Dr adik dia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *